Wat betekent?

Verder heeft een CN565S2 ten op zichtte met zijn voorganger ons smallere neus en aanraking arm zodat de inslag ofwel beschadiging juiste hout tot een minimum is teruggebracht. De afdruk van een slagpen is voor het werken betreffende deze tacker summier.

Schrijf u dan ook in voor de nieuwsbrief en wees op de hoogte betreffende de aanbiedingen, activiteiten en het laatste nieuws.

Gereeschappelijk levert ons breedvoerig assortiment aan rolnageltackers. Rolnageltackers worden ook wel coilnailers genoemd.

De MAX CN55 is uitgerust met een instelbare luchtuitlaat, robuust opslagplaats, stofkap en huisbescherming. Een CN55 schiet nagels over 25 t/m 57mm op draad gelast. 

Achteraf betalen kan zijn exclusief geoorloofd als u alang een debiteurnummer hebt bij nemaco.nl. Als u dan ook kiest wegens achteraf betalen vragen wij in bepaalde gevallen teneinde een vooruitbetaling.

RGN is enige jaren geleden begonnen betreffende het namaken met MAX tackers. Intussen heeft RGN ons eigen lijn over tackers ontwikkelt die dit opvallend echt verrichten.

De bestellingen worden door verscheidene transporteurs en bezorgdiensten geleverd. Ingeval een bestelling niet via een bus past, is die ingeval pakket verzonden. Op ons postbusadres worden geen pakketten geleverd welke zwaarder bestaan dan 12 kilo.

Wegens rolnageltackers/ Coilnailers verkopen wij ook speciale rolnagels. Hieronder vindt u ons uitleg aan tackers en een zien welke we bezorgen. Indien gereedschappelijk willen wij immers vanzelfsprekend alleen apparaten verkopen die voor u tot volle tevredenheid zullen leiden.

De MAX CN452S kan zijn uitgerust betreffende ons instelbare luchtuitlaat en diepte-instelling, preventie anti dubbel schieten, comfortabele rubber grip en een losse V neus voor houten vloeren.De CN452S schiet nagels van 25 t/m 50mm.

Verder bezit de CN565S2 ten op zichtte betreffende zijn voorganger een smallere neus en contact arm zodat een inslag ofwel beschadiging juiste hout tot een minimum wordt teruggebracht. De afdruk van een slagpen kan zijn voor dit werken met deze tacker minimaal.

Tackerplein levert naast al die beroemde merken tackers tevens de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

De Max HN90 kan zijn geluidsarm, licht met gewicht en bezit ons compacte behuizing. Hierdoor kan zijn de hn90 geliefd voor ondernemers die bijvoorbeeld dakkapellen afmonteren.

Ernaast beschikt de Max cn565s2 aan ons anti-vuilfilter, instelbare luchtuitlaat, diepte-instelling, en ons preventie anti dubbel schieten. De perfecte gewichtsverdeling en het luxe luxe rubberen handvat check here vervaardigen aangaande deze tacker een "must have" vanwege iedere timmerman en aannemer. 

Tackerplein is een online winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere professionele bedrijven die zich richten op de bouw en afbouw in de breedste zin van dit woord.

De MAX CN80 kan zijn uitgerust betreffende ons instelbare luchtuitlaat, robuust opslagplaats, stofkap en huisbescherming. De CN80 schiet nagels aangaande 50 t/m 80mm op draad gelast.

Tackerplein levert naast alle welbekende merken tackers verder een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *